Előtető, terasz-, garázs- lefedések készítése

Termékek:

Kattintson a képre vagy kategória nevére további képek megtekintéséhez!
Az oldal feltöltés alatt áll!

Előtetők

Előtető

image 1

Az íves előtető a falon egy köríven fekszik fel, így az esővíz kétoldalra tud lefolyni a tetőről.

Szélfogók (előtetőhöz)

Szélfogók

image 1

A szélfogók az előtető reészei szoktak lenni, melynek a célja, hogy megvédje önt az oldalszéltől, esetleg az oldalról jövő esőtől is.

Terasz lefedés

Fém szerkezetűek

image 1

Terasz lefedéséhez kérhet fém szerkezetű tetőt, mely akár erősebb árnyékot is tud adni, ha ki akar ülni teraszára. Természetesen megvédi teraszát az esőtől is.

Fa szerkezetűek

image 1

Kerüljön közelebb a természethez. A fa szerkezetű terasz tetők nagyon barátságossá teszik az otthonát. Kellemes szinek közül választhat, és lehet akár csiszolt, réteg-ragasztott, lazurozott anyagból a tető szerkezete.

Garázs

Garázs

image 1

Védje meg autóját a szélsősőges időjárási viszonyoktól, legyen az eső, hó, vagy jégeső.

Redőny

Redőny

image 1

Redőnyök Mivel a redőnyökről sok helyen sok okos dolgot (és sok okoskodást) lehet olvasni, ezért én most röviden csak a saját tapasztalataimat és a saját véleményemet teszem hozzá. A rendszerváltás fejlődést hozott a szakmában, a gyártásban. A gyártók egy része rájött, hogy csak jó minőségű árut érdemes piacra dobni. Mi igyekszünk csak ezektől anyagot beszerezni. Ezért nem szoktunk kicsinyeskedni az anyag beszerzésnél, nem a minőség rovására spórolunk. A másik megjegyzésem, hogy a drága termékeket ideológiával, sokszor hazugsággal "teszik ki a kirakatba". Cégünk célja, hogy kedvező áron elfogadható minőséget produkáljon. Ezért ésszerű megoldásokat ajánlunk:
1.) Normál műanyag redőny: Hagyományos típus, csúszó tengellyel, küső ütközővel, vastag lábbal (ami a régi ablakokra szerelésnél szükséges). A legolcsóbb!
2.) Extra műanyag redőny: Az alumínium redőnyök nem betörésbiztosak (kivétel az 2-3 szoros árú nehéz húzott anyag), nem jobb hőszigetelők a műanyagnál. Helyette az ennek felébe kerülő "extra" műanyag redőnyt ajánljuk. Ez sem betörésbiztos, de jobb a hőszigetelő hatása (üregkamrás és a műanyag hőszigetelő értéke sokkal jobb az alu-nál). Mivel nem UV védett anyagból készül ezért jó szívvel fehér színben szoktuk ajánlani, ami így nagyon jól (10-20 év) bírja a napot, remekül visszaveri a hőt és igen mutatós. Szinte minden ablakhoz- házszínhez illeszthető. Általában akciós áron olcsóbban áruljuk a többi színnél. Ennél a típusnál a redőny felszereltsége az alu redőnyével megegyezik: erős falú műanyag gumírozott (zörgésgátolt) sín, rejtett ütköző (kívülről nem látható, fix szúnyogháló szerelhető rá és biztonságosabb: azaz nehezebben támadható), csapágyazott tengely, alu záróléc.
A tok alu öntvény oldallal "Lindab" lemezzel készül (ez duplán korrózió védett: horgany + szinter).
3.) Kombi szúnyoghálós műanyag redőny: Szúnyoghálóval kiegészített úgynevezett: kombi változat, ami igen szellemesen ugyan abba a tokba elhelyezett mozgó szúnyoghálót is tartalmaz. Ezért a tokméret a plussz tengely miatt 2 cm-el nő! Az általunk gyártott változat (szemben sok forgalomban levővel) megbízható és könnyen működtethető! Ennek az ára is jóval alacsonyabb a top-alu terméknél! 4.) Vakolható tok: Új házak építésénél a beépített (ezáltal kívülről rejtett) redőnytokok helyett ajánlom. Ára ennek töredéke. Előnyei: Az ablakkal már lezárt felületre kerül ezért nem süvít be rajta a szél.
Kívülről vakolható, így hasonlóképpen nem látszik.
Érdemes előzőleg az ablak-beépítésről konzultálni!
Az ablakra kívülről rászerelhető, nyáron a meleget kívül tartja, és esőben is védi az ablakot. Lehet beépített mobil vagy fix szúnyoghálóval akár.

Napellenző

Napellenző

image 1

Olyan Magyarországon alig ismert napellenzőket szeretnék bemutatni, amelyek egyszerűek olcsók, viszont igen megbízhatóak. Az árnyika erkélyekre, ablakokra szerelhető, kis helyigényű, más országokban igen elterjedt termék. Kinyitáskor a kétoldalt lebukó tartó karok köríven mozogva ráfordulnak a balkonra. A ponyva mélyen beárnyékolja a lakóteret. Míg a rövid karok gyorsan lecsukódnak és majdnem függőlegesen húzzák le a ponyvát, addig a hosszú karok tág teret nyitnak az alatta hűsölőknek. Viszonylag kis kinyúlás (0,7-2m) érhető el velük, de a szélre nem érzékenyek. Balkonok, ablakok, kirakatok előtt ideális. A jóval költségesebb könyökkaros napellenző helyett ez ügyesebb, fele árú, praktikusabb megoldás.
A mediterrán égövi pergolákról kapta nevét az az árnyékoló, amely nagy (9-10m x 5m) felületek befedésére is alkalmas. Ez egy fix vázszerkezeten mozgatható ponyva. Szélbiztos, ezért évszakonként is elég ki-be húzogatni. Előnye, hogy nyitott állapotban alulról nem látszik a szerkezet, hátránya, hogy becsukás után a váz kint marad.
Két típus terjedt el. Egy drága, profi alumínium szerkezetű, motorizálható változat és ennek egy "magyarított" egyszerű, de nagyszerű utánzata. Ez utóbbin a hengerről legördülő ponyvát csöveken végigfutó kocsik vezetik a terasz külső széléhez, ahol egy mozdulattal rögzíthető. A ponyvát ezután pengére kifeszíthetjük és jöhet a nyár!

Napellenző kültéri árnyékolásra alkalmas, egy tengelyre feltekerhető, könnyű kezelhetőség, kézi, vagy motoros kivitelben.

Szalagfüggöny

Szalagfüggöny

image 1

Függőleges lamellákkal belső árnyékoló. A lamellák elforgathatók és elhúzhatók oldalirányban egyoldalra, vagy a két szél felé.

Roletta

Roletta

image 1

Roletta tetőtéri ablakok belső árnyékolása.